Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Χριστινα Μπομπα : Πού ράβει το νυφικό της η Χριστίνα Μπόμπα; - JoyTV / Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης μιας και ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια τους.

Χριστινα Μπομπα : Πού ράβει το νυφικό της η Χριστίνα Μπόμπα; - JoyTV / Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης μιας και ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια τους.. Το ευτυχές γεγονός αποκάλυψε ο παρουσιαστής με μία ανάρτηση στο instagram. Όλες οι ειδήσεις για χριστινα μπομπα. Η εγκυμονούσα χριστίνα μπόμπα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό down town, περίπου έναν μήνα πριν γεννήσει τα δίδυμα κοριτσάκια της. Η κάμερα της εκπομπής dot. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο.

Ανάρτηση της χριστίνας μπόμπα λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της. Η χριστίνα μπόμπα, λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της, είχε μιλήσει για την εξωσωματική που έκανε προκειμένου να γίνει μαμά και για το γεγονός πως με τον σάκη τανιμανίδη είχαν σκεφτεί και την. Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βόλτα τους στην αθήνα. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο σάκης τανιμανίδης με μία φωτογραφία όπου κρατάει τα νεογέννητα κοριτσάκια του. Μιλάω για την χριστίνα μπόμπα η οποία έχει καταλήξει τα τελευταία χρόνια σε ένα συγκεκριμένο πλάνο διατροφής και άσκησης που της φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Χριστίνα Μπόμπα: Οι βόλτες στη Νέα Υόρκη με την κουμπάρα ...
Χριστίνα Μπόμπα: Οι βόλτες στη Νέα Υόρκη με την κουμπάρα ... from www2.tlife.gr
Οι δίδυμες κόρες τους επισφράγισαν τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο! Η χριστίνα μπόμπα στο μαζί σου σαββατοκύριακο. Η κάμερα της εκπομπής dot. Η πρώτη υπέροχη φωτογραφία από τον γάμο της στην ύδρα. «ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Λίγες ημέρες έμειναν για τη γέννηση των διδύμων κοριτσιών της χριστίνας μπόμπα και του συζύγου τη σάκη τανιμανίδη. Εδώ και λίγα λεπτά η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς η γνωστή influencer, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Όλες οι ειδήσεις για χριστινα μπομπα.

Η γνωστή influencer χριστίνα μπόμπα βρίσκεται πλέον στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης τηςμ και από μέρα σε μέρα.

Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα έγιναν για πρώτη φορά γονείς σήμερα το μεσημέρι της τετάρτης και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης έγιναν γονείς το μεσημέρι της τετάρτης. Ο λόγος που δεν έκανε μαθήματα ανώδυνου τοκετού και η απαγόρευση των γιατρών. Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βόλτα τους στην αθήνα. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Η 32χρονη instagramer, που όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης ανέβαζε stories και… Η ανάρτηση του σάκη τανιμανίδη με τα δίδυμα. Η χριστίνα μπόμπα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα και την ανακοίνωση έκανε ο σάκης τανιμανίδης με σχετική ανάρτηση στο instagram. Αντίστροφα μετράει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης για να κρατήσουν στην αγκαλιά τα μωράκια τους. Όλες οι ειδήσεις για χριστινα μπομπα. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της χρίστινας μπόμπα κατά τη διάρκεια των χριστουγέννων. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης που καλωσόρισαν τις δίδυμες κόρες τους. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν χριστίνα μπόμπα και σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Ο σάκης κλείνει σήμερα τα 40 και φυσικά γιορτάζει τα γενέθλιά του αγκαλιά με την έγκυο σύζυγό του. Η χριστίνα γέννησε σήμερα με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια με την ίδια και τα μωρά της να είναι καλά στην υγεία τους. Η χριστίνα μπόμπα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα και την ανακοίνωση έκανε ο σάκης τανιμανίδης με σχετική ανάρτηση στο instagram. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της χρίστινας μπόμπα κατά τη διάρκεια των χριστουγέννων.

Η Χριστίνα Μπόμπα εξήγησε από που προέρχεται το επίθετό ...
Η Χριστίνα Μπόμπα εξήγησε από που προέρχεται το επίθετό ... from mag.sigmalive.com
Οι αποτυχημένες προσπάθειες, οι δυσκολίες, οι λιγούρες και η γλυκιά αναμονή για τα δίδυμα. «ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της χρίστινας μπόμπα κατά τη διάρκεια των χριστουγέννων. Το 2015 ξεκίνησε τη σχέση του με την χριστίνα μπόμπα και παντρεύτηκαν την 1η σεπτεμβρίου 2018 στη σίφνο.4. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης μιας και ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια τους. Η σύζυγος του παρουσιαστή του αντ1 διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης και πολύ σύντομα θα φέρει στον κόσμο δύο κοριτσάκια. Η χριστίνα γέννησε σήμερα με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια με την ίδια και τα μωρά της να είναι καλά στην υγεία τους. Ήταν λίγο πριν μας αποχαιρετίσει το 2020 όταν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσαν μέσα από τα instagram η αποκάλυψη πως η χριστίνα περιμένει δίδυμα έγινε την ίδια μέρα από το προφίλ του σάκη, ο οποίος αποκάλυψε με μεγάλη χαρά πως οι 2 τους θα.

Η 27χρονη χριστίνα μπόμπα σπούδασε μηχανολόγος σε μια από τις καλύτερες σχολές του πολυτεχνείου, έφτασε σε επίπεδο διδακτορικού, εργάστηκε στον χώρο των media, προσλήφθηκε σε μεγάλη πολυεθνική στον τομέα του marketing (όπου απασχολείται μέχρι σήμερα), λαμβάνει μέρος σε.

Εδώ και λίγα λεπτά η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς η γνωστή influencer, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. «έφτασαν!!στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2!» έγραψε ο παρουσιαστής, ο οποίος δέχεται βροχή ευχών. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα έγιναν για πρώτη φορά γονείς σήμερα το μεσημέρι της τετάρτης και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η τρυφερή ανάρτηση για τα 40α γενέθλια του σάκη τανιμανίδη. Η εγκυμονούσα χριστίνα μπόμπα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό down town, περίπου έναν μήνα πριν γεννήσει τα δίδυμα κοριτσάκια της. Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βόλτα τους στην αθήνα. Η χριστίνα μπόμπα, λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της, είχε μιλήσει για την εξωσωματική που έκανε προκειμένου να γίνει μαμά και για το γεγονός πως με τον σάκη τανιμανίδη είχαν σκεφτεί και την. Το ανακοίνωσε πριν λίγο ο σάκης τανιμανίδης. Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους να δύο υπέροχα μωράκια. Μόλις πριν από δυο μέρες, η χριστίνα είχε μοιραστεί ένα απίθανο κολάζ με την όψη της κοιλίτσα της από την πρώτη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος μέχρι το τέλος. Μιλάω για την χριστίνα μπόμπα η οποία έχει καταλήξει τα τελευταία χρόνια σε ένα συγκεκριμένο πλάνο διατροφής και άσκησης που της φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι αποτυχημένες προσπάθειες, οι δυσκολίες, οι λιγούρες και η γλυκιά αναμονή για τα δίδυμα. Η πρώτη υπέροχη φωτογραφία από τον γάμο της στην ύδρα.

Η γνωστή influencer χριστίνα μπόμπα βρίσκεται πλέον στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης τηςμ και από μέρα σε μέρα. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της χρίστινας μπόμπα κατά τη διάρκεια των χριστουγέννων. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια. Ο σάκης κλείνει σήμερα τα 40 και φυσικά γιορτάζει τα γενέθλιά του αγκαλιά με την έγκυο σύζυγό του. Ο λόγος που δεν έκανε μαθήματα ανώδυνου τοκετού και η απαγόρευση των γιατρών.

Paparazzi: Ποιο ζευγάρι της showbiz συνάντησε στη Σίφνο η ...
Paparazzi: Ποιο ζευγάρι της showbiz συνάντησε στη Σίφνο η ... from image.fthis.gr
Το ανακοίνωσε πριν λίγο ο σάκης τανιμανίδης. Ο λόγος που δεν έκανε μαθήματα ανώδυνου τοκετού και η απαγόρευση των γιατρών. Η εγκυμονούσα χριστίνα μπόμπα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό down town, περίπου έναν μήνα πριν γεννήσει τα δίδυμα κοριτσάκια της. Μόλις πριν από δυο μέρες, η χριστίνα είχε μοιραστεί ένα απίθανο κολάζ με την όψη της κοιλίτσα της από την πρώτη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος μέχρι το τέλος. Η κάμερα της εκπομπής dot. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν χριστίνα μπόμπα και σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Η χριστίνα μπόμπα στο μαζί σου σαββατοκύριακο. Η χριστίνα μπόμπα θέλησε να γεννήσει κάτω από άκρα μυστικότητα και να το ανακοινώσει η ίδια στους followers της όπως έκανε άλλωστε και με την εγκυμοσύνη της.

Ο λόγος που δεν έκανε μαθήματα ανώδυνου τοκετού και η απαγόρευση των γιατρών.

Το ανακοίνωσε πριν λίγο ο σάκης τανιμανίδης. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης δεν… κρατιούνται με τίποτα. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο σάκης τανιμανίδης με μία φωτογραφία όπου κρατάει τα νεογέννητα κοριτσάκια του. Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βόλτα τους στην αθήνα. «ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Η χριστίνα μπόμπα είχε πει σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό: «έφτασαν!!στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2!» έγραψε ο παρουσιαστής, ο οποίος δέχεται βροχή ευχών. Η 32χρονη instagramer, που όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης ανέβαζε stories και… Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης έγιναν γονείς το μεσημέρι της τετάρτης. Η ανάρτηση του σάκη τανιμανίδη με τα δίδυμα. Αντίστροφα μετράει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης για να κρατήσουν στην αγκαλιά τα μωράκια τους.